iDeal Bingo online spelen

Als je van het bingo spel houdt dan kun je hiervoor ook prima terecht op de online bingo sites. Spannende bingo sites waar je ideal bingo kunt spelen zijn bijvoorbeeld bingocams en mariabingo. Je speelt bingo met 90 ballen en daarop staan de nummers van 1 tot en met 90.

Als je mee wilt spelen met ideal bingo moet je bij de betreffende bingo site een account aanmaken. Daarna log je in op dit account en vervolgens kies je een kamer om in te spelen. Bij elke kamer is de hoogte van de inzet per kaart anders. Hoe hoger de inzet des te hoger de prijzen die je kunt winnen.

Als je in de kamer bent van het ideal bingo spel dan kun je kaarten kopen. Als de teller dan op nul staat begint er een nieuwe bingo ronde en zie je de ballen boven in beeld verschijnen. Als dit getal op jouw kaart voorkomt wordt deze automatisch aangestipt. Je wint prijzen als je een horizontale lijn vol hebt of als je de kaart vol hebt. Als er iemand anders bingo heeft dan is de spelronde afgelopen en begint er weer een nieuwe ronde. Je kunt dan weer nieuwe kaarten kopen.

iDeal Bingo bij Bingocams en Mariabingo

Bij Bingocams en Mariabingo kun je uitstekend terecht voor het spelen van ideal bingo. Deze sites zijn zeer betrouwbare en veilige sites waar je kunt betalen met ideal. Als je een account hebt aangemaakt kun je aangeven dat je met ideal wilt betalen. Het betaalsysteem ideal is door samenwerking van grote Nederlandse banken speciaal ontwikkeld voor alle financiële transacties die via internet plaats vinden. Je kunt hiervan gebruik maken als je bij een van de volgende banken bankiert:

  • ABN AMRO bank
  • Rabo bank
  • ING bank
  • Friesland bank
  • ASN bank
  • Regio bank
  • Triodos bank
  • Van Lanschot Bankiers

Als je dit hebt gedaan kom je in het menu van betalen en ga je naar je eigen internet bankier programma. Als je de transactie hebt goedgekeurd dan wordt het door jou gekozen bedrag gelijk op je ideal bingo account gestort zodat je gelijk kunt gaan spelen. Ook kun je op die manier je account gemakkelijk op waarderen. Het betalen met ideal werkt veilig en vooral erg snel.

Bingocams en Mariabingo maken gebruik van een speciaal veiligheidssysteem, de SSL. Dit staat voor Secure Socket Layer en dit is een speciale digitale codering om de gegevens van alle elektronische transacties via internet te beschermen. Hierdoor is het onmogelijk dat je persoonlijke gegevens en transacties bij derden terecht komen. Het online spelen van ideal bingo is leuk en spannend en absoluut veilig.